søndag den 9. marts 2014

Laks med spinat, bønner og pebberfrugt


Mad til 4 anretninger

Ingridienser: 
- 1 løg
- 500g spinat (frossent) 
- 1 dåse/pak. bønner (ca. 300g)
- 1-2 dl. mælk 
- 1 dl madlavningsfløde (4%)
- 2 peberfrugter 
- 4 stk. laks

Fremgangsmåde:
Løg hakkes og svitses i en gryde til de er gennemsigtige. Tilsæt herefter spinat (frisk eller frossent), lad det blive blødt. Tilsæt herefter bønner, madlavningsfløde og mælk, og lad det stå at simre sammen  i 5-10min. til det skal bruges. 

Skær peberfrugt i små passsende stykker og pres et fed hvidløg. Steg det på en pande i 5min. 

Steg derefter laksen på den samme pande - 2-3min. på hver side - så bliver de ikke tørre. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar