fredag den 7. marts 2014

Krydderkage med kanelglasur

Ingredienser: 

Kage:
- 125g smør 
- 100g puddersukker
- 2 æg
- 275 mel
- 3 tsk. pagepulver
- 1 tsk. kademumme
- 1 tsk. vaniljepulver
- 2 tsk. kanel 
- 75g Flormelis
- 1 1/2 dl mælk

Glasur: 
- 3dl. flormelis
- 2 tsk. kanel
- Lidt vand

Fremgangsmåde:
Start med at røre smøren blød, hvorefter puddersukker drysse i. Tilsæt herefter æggende et efter et. 

Bland mel, kademumme, vaniljepulver, kanel og flormelis. 
Sigt blandingen skiftehvis med mælken i dejen. 

Hæld dejen i en passende form (husk at smøre formen eller benytte bagepapir), og bag den ved 175 grader i 30-35min. Pas på med at give den for meget, da den ellers kan have tendens til at blive tør. 

Til glasuren blandes alle ingredienser i en skål. Tilsæt vand lidt efter lidt. Glasuren må godt være lidt fyldene, så er den nemmere at påføre og smøre ud på kagen. 

Når der ikke hænger noget dej ved, når man stikker i kagen, tages den ud. Lad den afkøle før glasur kommer på kagen.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar