torsdag den 27. februar 2014

Scull fastelavnskostume

Fastelavn er lige om hjørnet - og især i denne weekend er der mange fastelavnsfester. Så har du været sent ude, så har min veninde, Ida, som før har være gæsteblogger, her lavet et indlæg om hvordan man nemt kan få et super fedt fastelavnslook. 


Her er lidt inspiration, hvis du skal til fastelavnsfest og gerne vil skille dig ud med din udklædning, men ikke har råd til at bruge en masse penge på et gennemført outfit J


Her er min veninde og jeg malet som ”Scull” til Halloween i efteråret og det var en stor succes.


Ingen af os er særlig øvet i hverken at male eller lægge make-up, men denne sminke kan lægges rimelig simpelt, som vi har gjort, og stadig have en fed effekt. Sminke kan lægges på mange forskellige måder, som der kan findes billeder af på nettet og mange af dem er meget avanceret. Vi fandt selv en masse billeder på nettet, kombinerede det vi synes der havde de fedeste effekter og prøvede ud fra det at gøre det så simpelt som muligt, så selv vi kunne finde ud af det. Man skal også huske på at det aldrig vil komme til at se ens ud på forskellige personer, hvilket man også kan se på billedet, da man skal tilpasse sminken til det ansigt man maler.

Det du skal bruge er:

Sort creme waterproof eyeliner(Sephoras kan anbefales)
Liner make-up pensel
Waterproof eyeliner
Evt. en hvid øjenskygge

1. Du starter med at ligge din foundation som du plejer. Selvom du skal se uhyggelig ud, må du godt være lækker samtidig ;) Du kan evt. vælge at ligge en foundation der er lidt lysere end den du normalt bruger, eller ligge en transparent pudder oven på din normale foundation, så du får et lidt mere koldt look.

2. Med din vandfaste sorte spidse eyeliner tegner du øjnene og næsen op, så du ved hvilke områder du skal male, med din creme eyeliner. (Munden vil jeg anbefale at male med pensel og creme eyelineren, da jeg har erfaring med at den holder bedst)

3. De optegnede områder males med din pensel og creme eyelineren.

4. Til slut påføres mascara.

5. Du kan evt. påføre en hvid øjenskygge rundt om det sorte om øjnene, og det sorte på kinderne for at gøre kontrasten større. Pas på at du ikke rammer de sorte områder med den hvide eyeliner, hvis du gerne vil have skarpe linjer.

Tøj

Man kan også vælge at male ned af halsen, for at antyde at der er et skelet. Dette synes vi var for besværligt og tænkte at det ville svine for meget på vores tøj.
Vi valgte derfor at tage en hvid skjorte på, knappe den helt op i halsen og tage en sort butterfly på i stedet. Vi lånte vores butterflies af vores venner, men hvis du ikke har mulighed for det, kan man købe billige butterflies i H&M.
Jeg havde en hvid skjorte, en højtaljet sort nederdel, sorte nylonstrømper og stilletter på.
Lea havde en ”snyde” skjorte på med en stram sort bluse ud over, sorte højtaljede bukser og stilletter på.


Jeg vil anbefale at du øver dig en gang eller to, så du finder ud af hvad der fungerer bedst for dig og dit ansigt og du derfor har mulighed for at tilpasse sminken til dig.
Jeg håber at du har fået mod på selv at kaste dig ud i dette projekt, da det er super sjovt både at lave men også at være gennemført til en udklædningsfest J

God fornøjelse, knus Ida J