torsdag den 24. oktober 2013

Gå væk glitter neglelak


Vi elsker begge glimmer og glitter neglelakker, da det altid kan dresse et kedelig look op. Problemet med glimmer og glitter neglelakker er bare, at de ofte kan være meget svære af få af neglene igen. 

Det største problemet er når man prøver at fjerne lakken, så hænger glimmeret fast i vattet, og bliver derfor ofte revet op, og sidder fast på neglene. Derudover opløser neglelakfjerner heller ikke glimmer neglelakker ligeså godt.

Vi har her 4 tips og tricks til hvordan det kan blive nemmere at få lakken af igen:

1. Brug underlak

Hvis man ligger et par lag af en 'normal' neglelak (helst gennemsigtig eller en neutral farve, da nogle farvede lakker farver neglene), før man påfører glitter-lakken, vil dette hjælpe til at det ikke sidder ligeså meget fast på neglen. 
Generelt set er det en rigtig god idé at anskaffe sig en god base coat, som man altid benytte før man bruger andre lakker - især glimmer og stærke farver. 



2. Instant nail polish remover

Her har vi fat i en lidt nyre form for neglelakfjerner. Prinicippet med neglelakfjerneren er at der er en svamp nede i beholderen, og et lille hul man stikker fingere ned i. Her undgår man det flossede vat. Se vores DIY her, hvis du vil lave den selv billigere. 




3. Vatrondel

Her tager manen vatrondel og putter neglelakfjerner på. Derefter presser man rondellen ned på neglen i 10-20 sekunder, før man langsomt kører det ud over spidsen. Ved dette tips vil neglelakfjerneren opløse neglelakken til bunds, og det vil være derfor være nemmere at få af.




4. Pak fingrene ind

Man kan tage en vatrondel med neglelakfjerne, pakke den rundt om neglen, og tilsidst putte et stykke sølvpapir omkring. Derefter skal det have lov til at sidde lidt. På den måde bliver lakken opløst. 


Prøv metoderne og find den der passer bedst til dig og dine neglelakker. Det kan veksle meget fra lak til lak og mærke til mærke hvilken metode der vil være den bedste.

Det kan også være en god idé at kombinere metoderne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar