mandag den 8. april 2013

The Body Shop Top 10


Her på bloggen er vi vilde med The Body Shop og deres produkter. Derudover er vi glade for at støtte en virksomhed der ønsker at passe på vores jord og som er i mod dyreforsøg..

Vi har derfor samlet en top 10 over vores favoritter og fortæller jer hvorfor de er så fantastiske.


1. Cocoa Butter Lipcare Stick 
Vi er helt vilde med denne læbepomade, som gør vores læber helt bløde og tilmed dufter af chokolade.
Den er lavet på Community Fair Trade økologisk bivoks, blødgørende oliven-, kokos- og sød mandelolie. Et lækkert vidunder som er god at have ved hånden. Pris 60kr.

2. Tea Tree Oil 10 ml
Vi har tidligere blogget om denne skønne tea tree oil og det er ikke uden grund! Vi får vist alle en bums i ny og næ, og det er her denne olie kommer os til hjælps. Man dypper blot lidt olie direkte på urenheden, hvilket hjælper med hurtigt og effektivt at komme af med urenheden. Pris 60kr.

3. Hemp Hand Protector
Vi har prøvet en del håndcremer gennem tiden, men denne er en absolut favorit. Den blødgør og trænger hurtigt ind i den tørre hud uden at fedte. Pris 90kr.

4. Peppermint Cooling Foot Lotion
Lækker fodcreme der virkelig fugter igennem og så dufter den skønt af peppermynte. Tip: Smør den på inden du går i seng, og du vil vågne op med silkebløde fødder. Pris 110kr.

5. Vitamin E Moisture Cream
Denne dagcreme er super lækker at bruge. Konsistensen er en let lotion hvilket gør at den hurtigt trænger ind i huden, samtidig med at huden fugtes. Pris 125kr.

6. Body Butter
The Body Shop har altid et stort udvalg af lækre body butter. Vi er vilde med body butter da det er en lækker fed creme der virkelig fugter huden igennem, og så dufter de dejligt. Priser fra 160kr.

7. Cocoa Butter Cream Body Scrub
En gang i mellem er det lækkert at kunne give huden den helt store tur, og få skrubbet de døde hudceller af så ens cremer trænger bedre ind og huden fremstår med en bedre glød. Derfor er Cocoa butter cream body scrub lige sagen. Den er lavet på kakaosmør, hvilket gør at man næsten får lyst til at spise den, mums. Pris 175kr.

8. Eyeshadow Blender Brush
Når vi skal gøre lidt ekstra ud af os selv bruger vi en pæn øjenskygge. Dertil skal selvfølgelig den helt rigtige pensel til. Hemmeligheden er en blender! Ved at blende øjenskyggen fra det yderste hjørne og ind til det inderste hjørne bliver øjenskyggen super fin. Pris 85kr.

9. Warming Mineral Mask
Ahhhh, masken der varmer! Og det er sandt. Smør denne maske i ansigtet efter du har renset det. Masken bliver på den måde varmet op i mens du påfører den. Det føler så lækkert samtidig med at masken renser din hud dybden. Pris 125kr.

10. Grapeseed Glossing Serum
Denne serum er god at have ved hånden efter et bad. Fordel serumen i håndklædetørt hår og dit hår tilføres glans, fugt og er tilmed lettere at rede ud. Pris 95kr.


Du kan læse mere om The Body Shop produkterne på: 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar