torsdag den 25. april 2013

Naturlige produkter


Hej på bloggen. Her kommer et indlæg til debatten om naturlige produkter.

Vi er alle interesseret i ikke at tilføre vores hud for mange skadelige kemikalier og parfume, og prøver derfor at vælge produkter der fremstår naturlige. Desværre bliver vi villedt af flot emballage der symbolisere at dette produkt er godt for os. Markedsføringsfolk smykker deres produkter med ord som pure, natural, organic for at fremstå naturlige. 
Desværre viser en skræmmende undersøgelse lavet af Kontant på DR1, at produkterne ikke altid holder hvad de lover.

Se følgende klip fra 23 april 2013 hvor en masse plejeprodukter testes. Det viste sig at kun fire af produkterne er fri for problematiske stoffer, der for eksempel kan give allergi, er belastende for miljøet eller er mistænkt for at give kræft.

Du kan også læse artiklen ''Øko-cremer fyldt med skadelige kemi'' her:

Amalie har netop skiftet nogle af hendes dagligsdagsprodukter ud med mere allergi og miljøvenlige produkter fra Neutral og Derma. Neutrals face wash var desuden et af de eneste produkter der bestod Kontants test. Neutrals produkter er med 0% parfume, 0% farvestoffer og 0% parabener - hvilket også gælder for Derma serien. Begge serier er har desuden fået svanemærket og Astma- Allergi mærket, og er derfor et godt valg hvis man vil passe på sin hud. 




Hvis du er i tvivl om hvilke produkter du skal gå efter kan du altid kigge efter svanemærket og blomsten, som ser således ud. Produkter mærket med disse mærker skal leve op til en masse krav, og er derfor din sikkerhed for at produkterne er i orden.


Er du er nysgerrig for at vide om netop dine produkter er fyldt med farlige stoffer kan du slå dit produkt eller et kemiske stof op på følgende link og læse mere om det:

Så pas godt på dig selv og din hud, og vælg et produkt uden for meget kemi.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar