torsdag den 11. april 2013

Dip Dye


Dip Dye er et forholdsvis nyt fænomen, der handler om at dyppe negle, hår, tøj eller lignede i en anden farve, hvilket får en dyppende effekt i forhold til basicfarven. 

Især Dip Dye hair ser ud til at blive et stort hit i 2013, hvor kendte som Nicki Minaj, Katy Perry, Lauren Conrad og andre allerede har kastet sig over den nye tendens. 
Vi har samlet lidt forskellige former for dip dye. Og er især vilde med dip dye neglene!


DIP DYE NAILS
Dip dye negle er super flotte og giver nogle flotte effekter når man blander farver på denne måde. Og så bestemmer man jo helt selv hvilke farver man vil mixe. 

Processen er meget enkel: Farv hele neglen i en farve og lad det tørre. Derefter hældes lidt neglelak ud på en plade, halv af den farve du har brugt som basic farve og så den farve du ønske at blande med. Nu skal du bruge en lille pind til at skubbe farvene lidt ind i hinanden. Så dyppes svampen i neglelakken og farverne kan nu duppes forsigtigt på neglen.






DIP DYE HAIR
Som tidligere nævnt er dip dye hår den helt store tendens blandt store de stjerner lige nu. Man ser både de meget kraftige farver hvor eksempelvis blond hår der dyppes i pink, men også mere naturligt dip dye hvor det mørke hår er blevet lysnet i spidserne. Faktisk er det kan fantasien der sætter grænser.







DIP DYE CLOTHES 
I tøjbranchen ses også dip dye tendensen der virkelig kan give tøjet en fed kontrast. Men man kan også sagtens selv pifte sit tøj op ved at dyppe det lidt i en fed farve, det er både billig og nemt.
Se fremgangsmåde nederst på siden.




Du kan bruge Dylon farve til at lave dip die effekten på dit tøj. Følg vejledningen på pakken og lav blandingen i en spand vand og dyp. Derefter hænges tøjet til tørre - super let.
Dylon farve kan købes i Matas, Panduro Hobby osv. Priserne ligger imellem 50-80kr.


2 kommentarer:

  1. Dette Dip Dye Nails giver virkelig en fed effekt. Tak for inspirationen, det skal jeg helt sikkert prøve! Hilsen T.

    SvarSlet
  2. Dejligt at høre du kunne lide vores indlæg Trine. Du skal være velkommen til at følge vores blog. Der vil helt sikkert komme nogle lignende indlæg i den nærmeste fremtid :)

    SvarSlet