tirsdag den 19. marts 2013

Tivoli Årskort


Noget vi kan anbefale at Tivolis Årskort! For sølle 280 kr. har du her mulighed for at besøge Tivoli hele året inden for de tre sæsoner sommer, halloween og jul. Bedre bliver det bare ikke!

Tivoli byder på en masse oplevelser i dejlige og smukke omgivelser for hele familien. Vi er især vilde med Tivoli af en hel bestemt grund - nemlig deres fredagsrock!



Tivoli disker årligt op med 24 fredagsrock koncerter - hvilket man kan opleve helt gratis når først man har skaffet sig et årskort. Det er altså en super billig og smart måde at opleve en masse danske og internationale sangstjerner på. Billigere bliver det simpelthen ikke!

Vi har allerede tjekket programmet ud for 2013, og har fundet ud af hvilke koncerter vi med sikkerhed skal opleve. Programmet finder du her: http://www.fredagsrock.dk/da/program/2013/



Must see koncerter 2013:
19 april - ELECTRIC LADY LAB + SVENSTRUP & VENDELBOE
26 april - RASMUS THUDE + NOAH + CHRISTOPHER
14 juni - NABIHA + SHAKA LOVELESS
12 juli - FALLULAH + MARIE KEY
26 juli - OUTLANDISH
23 august - MADS LANGER
30 august - TINA DICKOW

Husk desuden at man mellem kl.19-20 kan købe øl og sodavand i plænebarerne i Tivoli for 15kr. Så man kan sagtens opvarme derinde, samtidig med at man kan spærre en god plads til koncerten;)


Derudover syntes vi også det er super hyggeligt, bare at gå en tur i Tivoli en varm sommerdag, og nyde parkens skønne omgivelser.

Vi kan varmt anbefale et Tivoli Årskort, det er super godt at have! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar