tirsdag den 26. marts 2013

Hjemmelavet hønsesalat


Hej på bloggen! Så er det påsketid, og dermed tid til påskefrokost og god mad. Amalie var til påskefrokost forleden og lavede i den anledning en hjemmelavet hønsesalat.
Vi viser jer her en god og nem opskrift på hvordan man kan lave hjemmelavet hønsesalat.

Det skal du bruge:
En hel kylling
Creme fraiche 18% 500 g.
Mayonnaise 
Ærter
Et glas asparges
Citron
Salt & peber

Sådan gør du:
1. Kog kyllingen i en stor gryde i ca. en times tid. Tag den op og lad den køle lidt af inden du piller kødet af.
2. Bland cremefraiche og lidt mayonnaise i en skål, og smag til med lidt citron og salt og peber.
3. Skær aspargesene i mindre stykker og tilsæt i skålen. Her kan du også hælde lidt af saften fra aspargesen med, det giver ekstra smag. Men pas på at konsistensen ikke bliver for tynd.
4. Tilsæt den pillede kylling, og tilsæt evt. ekstra mayonnaise for at opnå den rette konsistens.

God fornøjelse :)






Ingen kommentarer:

Send en kommentar