tirsdag den 15. januar 2013

Walk in closet

Vi er begge to piger der er helt vilde med tøj, sko og accessories! Sofie havde plads til at indrette et værelse som walk in closet, og det synes vi i skal have fornøjelsen at se. 
Det er efterhånden et par år gammelt, men ikke destro mindre har det fungeret utroligt godt lige siden indvielsen, og der har ikke været behov for at ændre på noget. 

Det skulle ikke være en dyr fornøjelse at lave værelset, og det har det bestemt heller ikke været! 
Da det er et værelse med skråvæge to vinduer og en dør, gjorde det at det ikke var helt ligetil, men alt har fået sin løsning. 

På de næste billeder kan du både lade dig inspirer, men vi har også skrevet hvordan man kan lave en flot og velfungerende walk in closet, med billige løsninger. 


Her er et panorama billede af hele værelset. 
På de næste billeder er der nærbilleder forskellige steder fra værelset.


1. billede viser her det ene hjørne, hvor jeg har valgt at have blazer og pæne jakker hængende. Stangen er selvlavet - rustfrit stål stænger, som er skåret til. Her kan man også bruge træ, plastik o.l. bare sørg for det kan holde til noget. 
2. billede viser mit 'sminke bord', som jeg har købt via den blå avis til 200-300kr. Skuffen er delt op med rum, som passer perfekt til make-uppen. Skamlen er købt i netto, og fungere som en kasse. Her har jeg selv valgt at putte bløde taske o.l. i. Tasken er fra Dekadent og kan købes hos butikken Superlove http://www.superlove.dk/  

Alle spejle er købt i IKEA, og priserne kan findes på nedenstående link: 


Endevægen er brugt som opbevaring af hårprudukter, parfumer, cremer o.l. Igen da det er et værelse med skråvægge, og her også et vindue, var dette et sted det ville være svært at udnytte. Men på denne måde fungere det godt! 
Jeg har benyttet mig af de billigeste billedehylder fre IKEA, som både fås i sort, hvid og birk. Priser kan findes på linkene: 


En af siderne på mit værelse har jeg benyttet kun til ophæng af tøj. Igen har vi selv været igang her og lavet stangen, som tøjet hænger på. 
Bøjlerne er også fra IKEA, og kan købes her: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/30217376/#/50160048
Bøjlerne er 'pyntet' med et klistermærker som jeg har fået lavet på denne side: http://www.lasertryk.dk/produkter/dat/klistermaerker/priser-paa-klistermaerker.aspx


1. billede er af bælter, som er hængt op på nogle billige knager fra IKEA, igen her bliver hjørnet på en skråvæg udnyttet godt. 
2. billede er af de pæne sko. Her har vi selv været igen ingen, og brugt samme materiale som før nævnt. Her har vi også brugt en træ plade, som vi har bordet huller i, så det var nemmer at hænge op på vægen. 


 Denne krog hænger på vægen ved siden af døren, for at der er plads til lange kjoler o.l. Den har jeg købt fra en butik på nettet hvis navn jeg ikke husker. Men søger man på butiksinventar på nettet er der massere af muligheder. 
Her er det også nemmere at se hvordan klistermærkerne ser ud. 


Her er der hængt nogle billeder op som passer rigtig godt til stilen. Rammerne er købt i IKEA og billederne er købt i Sverige. Det er billeder man kan finde i de fleste genbrugsbutikker/loppemarkeder - det er rigtig lavet som postkort. 
Det giver lide stemning til værelset, og når man er  træt af dem, kan de jo bruges som kort. 


Vi håber det giver lidt inspiration, hvis i skal igang med en walk in closet, eller bare har brug for nogle gode idéer til opbevaring af tøj. 


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar