fredag den 18. januar 2013

Puder

Hvad puder dog ikke kan gør ved diverse møbler! Sofie er god med en symaskine og har været igang op til flere gange med pudeprojekter. 

Puder er nemme at have med at gøre, men man kan også give sig selv nogle udfordringer ved at tilføje forskellige detaljer, bruge forskellige stoffer eller sy i andre forme. 

Nedenfor kan i se hendes tre største pudeprojekter.

Soveværelset - puder pynter

 Puderne i soverværelset er holdt i neutrale farver, men i forskellige former. Skarpe farver kan nemt skabe uro, og da man oftes helst vil have ro i sit soverværelse, fungerer neutrale og lyse farver godt. 
Sengetæppet er desuden købt i IKEA.


TV-stuen - puder skaber stemning 


Her i TV-stuen må der gerne være lidt liv, derfor de klare farver - men endelig ikke for mange forskellige farver. Her der kun brugt tre farver - sort, rød og orange. Men derimod er der i den grad gang i detaljerne, knapper, pyntebånd, kantebånd, forskellige typer stof osv. - som man også kan se på billederne.


Hyggestuen - Puder skaber liv 
  

I hyggestuen var det hele blevet lidt kedeligt. Man da det stadig var vigtigt at der var lyst, er stoffet også valgt ud fra det. Her er det primær gule og grønne klare farver der er brugt, dog med et twist af andre tonearter og farver. 


Stole - puder skaber komfort - men også hygge

I hyggestuen som er et køkken-alrum står disse stole også. En af spisebordsstolene med en rund pude i, machende til det stof nogle af puderne har i sofaen. Og en lænestol som stå over ved sofaen.



Alt stof er købt i Stof og Stil i Roskilde, hvor de har et kæmpe udvalgt - nok den største stof butik jeg kender til. Derudover er det også billgere end butikker som Stof 2000.  
Det er også her jeg har købt diverse ting til at lave detaljer på puderne, dog er det kun nogle af knapperne som er her fra, da man ofte sådan noget liggende derhjemme, hvis ikke man har det så har de også en stor udvalg af knapper. Når man syer knapper i puder, skal man huske én vigtig ting; nemlig at der også skal være en lille knap på bagsiden af puden, da det ellers nok ikke vil holde i særlige lang tid.

Butikkes adresse er; Langebjerg 33, 4000 Roskilde. 
På deres hjemmeside kan man se hvilke ting de har, men det er ikke en Webshop. 


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar