onsdag den 31. juli 2013

Lidt fra Roskilde Festival


Som lovet ville vi komme med et opfølgende indlæg på vores første Roskilde Festival indlæg, som du kan se her.

Vi ankom først til festivalen om tirsdagen, og var derfor ikke med til de første warm-up dage. Musikken var det vigtigste for os, og derfor gjorde det os ikke så meget. Da musikken startede torsdag fik vi travlt, og vi måtte erkende at vi ikke kunne nå at se alle de kunster vi gerne ville og derfor måtte vi prioritere. Vi har lavet et par videoklip med nogle af de kunstnere vi så optræde, som man kan se længere nede.

Vi fik bl.a. set følgende koncerter: Carli, ELOQ, Kendrick Lamar, Marie Key, Rihanna og Volbeat.

Vores camp hed ''Camp Glow in the Dark''. Det betød at vi hver aften/nat lyste op på Roskilde, ved hjælp af vores mange glowsticks, som skabte masser af opmærksomhed. Man kan se et billede af vores camp om natten lidt længere nede, samt et billede af en tyroler temafest vi havde en af dagene.

Billeder fra festivalen











Videoklip fra koncerterne


MARIE KEY



ELOQ // LINKOBAN // MØ




RIHANNA




Til sidst skal det nævnes at vi havde en fantastisk Roskildetur. Vi var utrolig heldige med vejret hvilket betød at vi slap for mudderpøllerne. Derudover boede vi i en god camp, koncerterne var super fede og vi fik heldigvis ikke stjålet noget.

Vi kan varmt anbefale Roskilde festival til andre, og udelukker bestemt heller ikke at vi ikke skal tilbage igen næste år.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar