fredag den 1. februar 2013

Kisser og Ashley


Kisser og Ashley er vores katte. Kisser er Sofies og Ashley er Amalies. 
Vi er helt vilde med vores katte. Derfor synes vi at de fortjener et indlæg så I kan høre lidt om dem. 


Sofies kat - Kisser
Kisser er en tilløbene kat som kom til os for omkring 16 år siden. Hun er altså en forholdvis gammel dame. Hun har aldrig været en selskabskat, men er med alderen blivet bedre - nok fordi hun bare ikke orker at tage kampen op :-)

I 2008 blev Kisser væk oppe i vores sommerhus. Vi var sikker på at hun var død, men efter 3 måneder fandt vi hende igen. Det kostede to dage hos dyrelægen, og en meget lang regning. Men det var alle pengene værd!
Hun er blevet forkælet alt for meget, og er nu fast inventar ved spisebordet, i sengen og sofaen. Hun spiser alt hvad hun får serveret hvis det er fra bordet. Det er alt fra grønsager til kager. Men lige så snart det kommer i skålen vil hun ikke have det. 

Kisser har lært en kunst i løbet af sit liv, men det er hun til gengæld også god til! Hun kan nemlig stå på to ben og gør det hver gang hun skal have mad. Har hun noget hun kan støtte sig op ad kan hun komme rigtig langt op! 
Hun hører heller ikke så godt mere, men er til gengæld kun blevet mere sulten med alderen - og så snakker hun rigtig meget når hun er sulten! Det gør hun generelt meget!

Billeder af Kisser:




Amalies kat - Ashley
Ashley er en typisk huskat race. Hun blev købt i 2008 på Inges Kattehjem, og jeg var ikke i tvivl om det skulle være hende! Hun lå helt roligt og så rigtig sød ud, og så faldt jeg for hendes blandede pels. Jeg fik fortalt at hun var fundet i en kolonihave, hvor hun havde levet frit og klaret sig selv.
Da vi fik hende var hun omkring 2 år, og havde på dine korte levetid allerede haft et kuld killinger. Desværre er hun nu steriliseret, så ikke nogle killinger til os!

Ashley er en meget livlig kat. Vi kalder hende den evige killing. Hun er altid på vagt, og klar på ballade. Er der en snor der hænger, eller noget der bevæger sig, så er Ashley klar på at lege!
Hun er med årene blevet mere og mere kælen. Hun har en svaghed for dyner, hvilket betyder at hver gang hun ser en dyne, prøver hun at kravle ind i den. Hun er generelt meget nærværende, og elsker at være hvor vi er. Om sommeren elsker hun at følge os altid rundt i haven.
Hun er som de fleste andre katte helt sin egen. Derfor er hun heller ikke så glad for andre katte kommer ind på vores grund. Hun kommer tit op og toppes med andre katte, men vinder desværre sjælendt.

Billeder af Ashley:


Overvejer du at få en kat?
Der er mange steder du kan købe katte, og det er generelt et dyr der er billigt og nemt at få fat i. Men husk at når man anskaffer sig et dyr følger der også et stort ansvar!

Hvis du vil have en kat vil vi helt klart anbefalde at kigge på Inges kattehjem og andre dyre institutioner. Fordelene ved Inges kattehjem er at personalet ved alt om kattene, og kan på den måde hjælpe dig med at finde lige netop den kat som opfylder dine behov.
Derudover har kattene fået diverse behandlinger såsom ormekur, øremærkning, sterilisering mm. hvilket gør at man er fri for at skulle til dyrlægen lige foreløbig. Og sidst men ikke mindst hjælper man en kat, så den kan få et rigtigt hjem.
Lyder det som noget for dig? Du kan læse mere på deres hjemmeside som der er linket til nedenfor.

Hvis du finder en vild kat uden øremærkning, som i Kissers tilfælde, behøver du ikke at beholde den hvis du ikke mener du har tid og lyst. Men hjælp den, og aflever den på den nærmeste institution.

http://www.inges-kattehjem.dk/


Ingen kommentarer:

Send en kommentar