onsdag den 6. februar 2013

Gratis glæder og rabatter


Hej bloggen!

Da vi begge er studerende er vi vilde med gratis glæder og gode rabatter.
Vi har derfor samlet en række af de sider vi tjekker for gode tilbud og rabatter. 


Rabatkoder.. Hver gang man overvejer at købe noget i en netbutik er det en god ideé at søge på butikken på denne side. Her kan man se om der er nogle tilbud på tidspunktet. I de store netbutikker såsom Nelly.com, Asos.com og H&M er der ofte en rabatkode at finde. 


Gode deals.. På disse 5 nedenstående links er der gode tilbud på restauranter, caféer, forskellige produkter, rejser, massage og skønhedsbehandlinger og meget meget mere. De kører alle en slags ''dagens tilbud''. Dvs. at det altid er forskellige ting, og noget for enhver smag. 




For de kulturelle..  På siden Kultur Kongen kan man tilmelde sig som anmelder. På den måde har man mulighed for at komme i teateret, til koncerter, få tilsendt film og meget mere. 
Det fungerer på den måde at man selv tilmelder selv til de oplevelser man har lyst til. Dog er det ikke sikkert man bliver udvalgt til den pågældende oplevelse, men hvis man er så heldig får man en oplevelse helt gratis.
Det eneste de forlanger til gengæld er at man anmeldelser oplevelsen inde på deres hjemmeside.
En rigtig god måde at komme lidt ud på, og så er det jo gratis! :-)
Man kan læse meget mere om det på deres hjemmeside.

http://www.kulturkongen.dk/



Vores gode køb
Sofie var så heldig at finde en lampe hun længe har ønsket sig til halv pris, den såkaldte Mr. P.
Udover det har vi også fået en bowling tur til 6 personer + snaks til kun 99kr.

Vores nyeste køb er 2xAftenbuffet for RizRaz for 99,- Vi glæder os meget til at smage deres lækre vegetar retter, og i skal selvfølgelig nok få en anmeldelse på bloggen.


Så hvis du lige som os går efter de gode tilbud, så kan man jo lige bruge 5min. om dagen på at trykke dig ind på siderne. Det kunne jo være at der lige var et tilbud på noget du kunne bruge.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar