mandag den 30. september 2013

FAN DAY // SEPHORA


Forleden dag var vi til FAN DAY hos Sephora i Illum.
Vi var via Sephoras Facebook-fanside blevet gjort opmærksom på et event de havde i Illum der hed FAN DAY - All About Fragrance, som var et event med fokus på parfumer.

Vi betalte 50 kr. for at deltage, hvilket inkluderede en Goodie-bag til en værdi af 515 kr.. Vi fik desuden personlig vejledning omkring hvilke parfumer der passede netop til vores personlighed, hvilket var ret sjovt at finde ud af.

Sephora holder løbende events af forskellige typer, hvilket man kan holde øje med på deres Facebookside: https://www.facebook.com/Sephora.Danmark

Alt i alt var det en meget hyggelig aften hos Sephora, hvor vi fik nogle lækre sager med hjem og blev klogere på at finde rundt i ''parfumejunglen''.






Her ses de ting vi fik i vores Goodiebag.

mandag den 16. september 2013

DIY Instant Nail Polish Remover


Vi går begge rigtig meget med neglelak, og kan også godt lide at skifte det ofte. Derfor er det vigtigt for os at vi ikke skal bruge for meget tid på at fjerne neglelak. 

Vi synes Instant Nail Polish Remover er rigtig smart, da man bare stikker fingrene ned i en bøtte og så gnider fingere rundt. 

Desværre er det ret dyrt at købe.. Vi har fundet er billigere måde at lave det på selv, så her har vi lavet en DIY step by step til jer.

Det skal du bruge:
- Et glas med låg
- En svamp
- Neglelakfjerner
- Evt. en saks

Så er det bare med at komme i gang :-)



Hvis man ikke selv gider lave den selv kan man købe en i Sephora til ca. 50 kr. 


fredag den 13. september 2013

GOODIEBOX


Hej kære læsere. 

GOODIEBOX er et koncept vi for nyligt blev gjort opmærksom på takket være en af vores læsere, der fortalte os om idéen - tak for det Maria :)

Konceptet handler kort fortalt om at man for sølle 140 kr. om måneden modtager en box, en såkaldt GOODIEBOX, med forskellige produkter. På den måde får man chancen for at prøve en masse produkter uden at det koster en bondegård. 
Man modtager som regel 4-5 produkter om måneden. Man tilmelder sig på deres hjemmeside, og det kører så som et abonnement. Heldigvis kan man altid melde sig ud igen uden problemer.




Amalie modtog i dag sin første GOODIEBOX i en fin pink kasse. I denne måneds box var temaet luksus, derfor var det eksklusive små prøver i stedet for hele produkter og der var derfor flere.

Boxen indeholdte: REDKEN shampoo og conditioner, WELLA styling mousse, YSL mascaraprøve, GIORGIO ARMANI Sì parfumeprøve og PATYKA face & body serumprøve.

Den eneste ''ulempe'' er at man selv skal hente sin pakke på posthuset, men til gengæld er portoen medregnet i de 140 kr.

Vi er vilde med GOODIEBOX konceptet fordi man kan få lov at teste en masse forskellige produkter, og så er det bare skønt at blive forkælet med lækre produkter en gang om måneden.

Er du interesseret i at prøve GOODIEBOX kan du tilmelde dig og læse mere her: http://www.goodiebox.dk/