onsdag den 19. juni 2013

10 must-haves til sommerens festivaler


Hej søde læsere :)

Årets festivaler nærmere sig med hastige skridt!
Vi har derfor fundet 10 must-haves frem, som vi mener gør festivalsturen lidt sjovere for os piger, samtidig med at vi stadig ser godt ud, og ikke går for meget på kompromis med hygiejnen.

Vi har både fundet nogle billige og lidt dyrere alternativer, så der burde være noget for enhver smag. Kig med og bliv inspireret til sommerens festivaler. 


1. Klip-klappere
Klip-klappere er et must-have til festivalen. De er praktiske og lige til at træde ned i.



2. Mavebæltet 
Malebæltet er super praktisk og ser godt ud på samme tid. Der er plads til både mobil, penge og lidt make-up, samtidig med at man passer godt på sine ting og har dem tæt ind til kroppen.



3. Renseservietter 
Renseservietter er super at have med på festival. Med dem kan man altid få fjernet sin make-up, også selvom man ikke lige har adgang til vand. Derma er et godt valg da deres produkter er både økologisk certificerede af Ecocert og det nordiske miljømærke Svanemærket, samt Astma-Allergi mærket.



4. Deodorant wipes
 Disse deodorant wipes fra Sephora fjerner svedlugten under armene og får dem til at dufte friske og rene igen - et godt supplement til det daglige bad.



5. Tør shampoo/babypowder/talkum
 Tør shampoo bruges hvis håret er blevet lidt fedtet. Den er derfor et klart must-have til festivalsturen, hvor man ikke går så meget i bad. Babypowder og talkum kan også bruges.

 


6. Jumpsuits
 Det er vist ingen hemmelighed at vi er vilde med jumpsuits/buksedragter. De er rigtig fine og samtige rigtig praktiske og lige til at træde ned i. En buksedragt er derfor bestemt et festival-musthave. Nedanstående er fra henholdsvis Only og Object.



7. Gummistøvler
Hvis uheldet skulle være ud og vejret blev dårlig, så er gummistøvler uunverlige. Udover det er det også gode i solskind, da de er nemme lige at træde i.



8. Solbriller
Man håber og regner altid med godt vejr på sommerens festivaler, derfor vil man ikke kune undvære et par solbriller. Model og pris er fuldstændig ligegyldigt.



9. Vand flaske
Når man er på festival befinder man sig meget ude, og kroppen har derfor brug for meget vand. På alle festivaler, er der opstillet flere vandposter, hvor man kan fylde sin flaske.



10. Hånd desinfektionsgele  
Desinfektion er nødvendig for at slippe for alle bakterierne nå du laver mad, spiser, efter toiletbesøg osv.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar