lørdag den 29. juni 2013

Roskilde festival



I dag kl. 18:00 starter årets Roskilde festival, og vi skal selvfølgelig med! 

Det er Amalies første gang på Roskilde og Sofies tredje gang. 

På festivalen vil vi her til bloggen tage nogle billeder af de bedste festivals looks - derudover vil vi selvfølgelig også tilkendegive vores mening om de koncerter vi skal se. 
Vi skal bl.a. se Carli, Baauer, Kendrick Lamar, Marie Key, Linkoban, Rihanna, Chase & Statuse og mange mange flere!

Se kunstnerlisten her

Hvis du ikke ved hvad man har brug for på festivalen, så lavede vi et indlæg om must-haves til festivaler for en uges tid siden, det kan man se lige her


Til næste års festival:
Hvis man gerne vil prøve Roskilde festival og ikke betale de mange penge billetten koster, så er det bare at være ude i god til og få et arbejde. 
Man kan enten kontakte diverse foreninger i ens nærområde, høre dem man kender, eller også slå Roskilde Festival også noget arbejde op på deres side (bl.a. til at samle flasker, oprydning efter festivalen osv.).

Det er ikke svært at få et arbejde på festivalen, men man skal være opmærksom på at der er nogle regler - så som at man ikke må møde påvirket på arbejde osv. 
Arbejdet består som regel af 4 vagter i løbet af festivalen på 8 timer hver. Man vælger oftes ikke selv hvornår vagterne skal være i løbet af festivalen.




Her kan man finde programmet for festivalen, så man kan udskrive det.

Vi håber at alle der skal på Roskilde festival får en rigtig god tur! 


mandag den 24. juni 2013

DIY bæltetaske med nitter


Her på bloggen er vi vilde med DIY! Denne gang handler vores do it yourself om at pifte en ellers plain og kedelig bæltetaske op med en masse nitter, hvilket giver tasken et mere råt look.

For at få inspiration til hvordan vores bæltetaske skulle udsmykkes fandt vi lidt inspiration fra andre bloggere, der også har kastet sig ud i at pifte en bæltetaske op med nitter.


Inspiration..



Vores DIY bæltetaske projekt..

Amalie købte for nogle uger siden en bæltetaske fra Skindgalleriet i ægte skind, der var sat ned til 50 kr.
Derefter købte hun nogle nitter fra Panduro Hobby til ca. 30 kr. pr. pose. Man kan også købe dem i H&M og over nettet, eksempelvis på eBay. Derefter var det bare i gang med at sætte nitterne fast på tasken.





Det færdige resultat..

Vi er ret tilfredse med det færdige resultat. Det er nemt, og en god og billig måde at pifte en ellers kedelig taske op på. Vi vil mene at det her er noget alle kan finde ud af. Det eneste ''svære'' er at sætte nitterne lige i forhold til hinanden.




onsdag den 19. juni 2013

10 must-haves til sommerens festivaler


Hej søde læsere :)

Årets festivaler nærmere sig med hastige skridt!
Vi har derfor fundet 10 must-haves frem, som vi mener gør festivalsturen lidt sjovere for os piger, samtidig med at vi stadig ser godt ud, og ikke går for meget på kompromis med hygiejnen.

Vi har både fundet nogle billige og lidt dyrere alternativer, så der burde være noget for enhver smag. Kig med og bliv inspireret til sommerens festivaler. 


1. Klip-klappere
Klip-klappere er et must-have til festivalen. De er praktiske og lige til at træde ned i.



2. Mavebæltet 
Malebæltet er super praktisk og ser godt ud på samme tid. Der er plads til både mobil, penge og lidt make-up, samtidig med at man passer godt på sine ting og har dem tæt ind til kroppen.



3. Renseservietter 
Renseservietter er super at have med på festival. Med dem kan man altid få fjernet sin make-up, også selvom man ikke lige har adgang til vand. Derma er et godt valg da deres produkter er både økologisk certificerede af Ecocert og det nordiske miljømærke Svanemærket, samt Astma-Allergi mærket.



4. Deodorant wipes
 Disse deodorant wipes fra Sephora fjerner svedlugten under armene og får dem til at dufte friske og rene igen - et godt supplement til det daglige bad.



5. Tør shampoo/babypowder/talkum
 Tør shampoo bruges hvis håret er blevet lidt fedtet. Den er derfor et klart must-have til festivalsturen, hvor man ikke går så meget i bad. Babypowder og talkum kan også bruges.

 


6. Jumpsuits
 Det er vist ingen hemmelighed at vi er vilde med jumpsuits/buksedragter. De er rigtig fine og samtige rigtig praktiske og lige til at træde ned i. En buksedragt er derfor bestemt et festival-musthave. Nedanstående er fra henholdsvis Only og Object.



7. Gummistøvler
Hvis uheldet skulle være ud og vejret blev dårlig, så er gummistøvler uunverlige. Udover det er det også gode i solskind, da de er nemme lige at træde i.



8. Solbriller
Man håber og regner altid med godt vejr på sommerens festivaler, derfor vil man ikke kune undvære et par solbriller. Model og pris er fuldstændig ligegyldigt.



9. Vand flaske
Når man er på festival befinder man sig meget ude, og kroppen har derfor brug for meget vand. På alle festivaler, er der opstillet flere vandposter, hvor man kan fylde sin flaske.



10. Hånd desinfektionsgele  
Desinfektion er nødvendig for at slippe for alle bakterierne nå du laver mad, spiser, efter toiletbesøg osv.


torsdag den 13. juni 2013

Sofies DIY tøj - part 1

Sofie er helt vild med at sy tøj. Det er både billigt, og så kan man helt selv bestemme hvordan det skal se ud. Hun bruger normal ikke mønstre til at sy efter, men anbefaler helt klart at man benytter sig af mønstre hvis man skal sy bukser eller shorts.
Derudover er det også en god idé at starte med at bruge mønstre hvis man er nybegynder.

Et godt råd til hvordan man kan sy kanter i halsudskæring hvis man ikke har en overlocker, er at benytte sig af kantebånd. Det er blevet benyttet til flere af kreationerne.

Nedenfor ses nogle af de seneste kreationer som Sofie har syet, med Amalie som model.
Her er nogle kjoler, også den buksedragt som vi før har blogget om her





Hvis I har spørgsmål til hvordan det er blevet syet, hvad der er nemt at kaste sig ud i osv., er I mere end velkommne til at kontakte os!

Ellers håber vi bare det kan inspirere jeg til at sy jeres eget tøj!

Der vil komme flere lignede indlæg med andre kreationer. 
Bla. vil der snar kommet et med bluser!


tirsdag den 4. juni 2013

Arla bubble latte


Arla er sprunget med på bølgen med de populære bubbles, og har derfor lanceret Arla bubble latte! 
Som I så i vores blogindlæg om The Mad Hatter - bubble tea, er vi helt vilde med bubble drikke.

Ligesom bubble tea, er bubble latte en lækker og sjov læskedrik, der slukker tørsten. Latte betyder bare
at den er lavet på mælk i stedet for te.

Nice to know info om Arla bubble latte:
- Funky mælkedrik
- Lavt fedtindhold på 0,1%
- Kun naturlige ingredienser

Arla bubble latte fås i varianterne: Fersken med Hindbærbobler, Granatæble med Jordbærbobler og Blodappelsin med mangobobler.

Vi er vilde med bubble latte da det er et godt og billigt alternativ til bubble tea, de smager godt og så er de helt
perfekt til de varme sommerdage.

  



Find Bubble latte i din nærmeste 7-Eleven butik, som er det eneste sted de kan købes - du vil ikke fortryde det :)

Husk at dele dit Bubble latte billede på Instagram, så er du med i deres konkurrencen om at vinde fede premier
- hashtagget er #sharebubblemoment


lørdag den 1. juni 2013

Linkoban koncert

Sidste lørdag var vi til den fedeste koncert med Linkoban i Lille Vega.
Det var en release-koncert da hun udgiver sit første album med navnet "Ox". 

Navnet på pladen "Ox"stammer fra de kinesiske stjernetegn, hvor hendes er dette. Linkobans plade udgives på Lucy Loves pladeselskab - Superbillion.

Linkoban - Ling Ly - er opvokset i Ishøj med sine vietnamesiske forældre.


Læst også dette interview med hende.


Til opvarmning før koncerten var en svensk kvindelig DJ, ved navn Mayka. 
Hun gjorde det rigtig godt, og var virkelig cool, dog synes vi det var ærgerligt at man ikke var blevet gjort mere opmærksom på at Linkoban først gik på kl. 22. 



Klokken lidt over ti gik koncerten så igang, og her er nogle billeder derfra.






Og vi fik selvfølgelig også lige taget et billede med hende!
Super fed person - helt nede på jorden, og meget udmyg. Respekt til hende!



Vi kan varmt anbefale at tage til en eller flere koncerter med Linkoban! Hun giver den fuld gas hele vejen igennem showet, og har en god kontakt med publikummet.
Derudover har hun de to mest pragtfulde danser - Linkoboys - som også gør det rigtig godt. I kan se lidt af deres dans, på den nedestående video fra koncerten.

Så alle jer der skal på Roskilde festival, i bør helt bestemt lige tage et smut forbi, når hun skal spille. Vi skal i hvert fald med sikkerhed se hende igen!


Her er en lille video som vi tog under nummeret Popgun Track!


Vi købte billetten som last minute til kun 115kr. på Billetto.dk. Super god pris for denne koncert, derudover fik man også albummet med i prisen! Hvis man holder øje med disse billetter, kan man komme til en masse fede koncerter, til lidt billigere penge.